torsdag 29 maj 2014

Babymoon in Stockholm

Förra fredagen åkte vi iväg mot Helsingfors och båten som skulle ta oss till Stockholm. Babymoon eller vad vi kallar det.

På fredagkvällen gjorde vi inte så mycket, åt gott, kollade runt i tax free:n och lyssnade lite på karaoken. 

Lördagen startades men buffémorgonmål och så var vi klara för en dag i Stockholm. Stockholm bjöd verkligen på sommarvärme och solen sken hela dagen. Vi åkte in till centrum och gick i lite butiker och handlade lite. När klockan började närma sig eftermiddag promenerade vi sakta mot båten. Skönt att jag har fått hjälp med foglossningen så jag klarade faktiskt av att gå ända till hamnen. På kvällen shoppade vi vad vi skulle ha från båten, åt och vilade mest. Var riktigt trött i både rygg och ben efter att ha gått halva dagen.




Söndag morgon och tillbaka i Helsingfors. Morgonmål på båten och sen närmade vi oss hamnen. Skönt med ett veckoslut "borta" efter flytt och allt fixas här hemma.

Bilder på inköpen:




Nagellacken var ju ett måste att prova genast då vi kom hem. De här lacken är ett slags gellack som inte behöver härdas under en uv-lampa. Såhär ser lacket ut på naglarna. Färgen är Classy Nude. Isadora lovar glans och hållbarhet i en vecka. Har nu haft lacket på i bara 4 dagar men visst ser det bättre ut än vad ett vanligt lack gör efter 4 dagar.


 Kommer nu på att jag faktiskt köpte en grej till som inte är med på bild och det var Mason Jars från Leilas General Store. Kanske burkarna dyker upp på bild i något senare skede.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar